Inspiratiemiddag ‘Groen, gezond en gelukkig’.

Inspiratiemiddag

Inspiratiemiddag ‘Groen, gezond en gelukkig’. Genieten van de natuur maakt mensen gezonder en gelukkiger.

West-Friesland – Op 20 september organiseert IVN Noord-Holland een inspiratiemiddag rond het thema ‘Groen, gezond en gelukkig’. IVN gelooft in de missie dat mensen gelukkiger worden als ze dichter bij de natuur staan en wil deze droom verwezenlijken door groen in hun leefomgeving te brengen (thuis, in de buurt, op school en op het werk).

Recent wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat er een relatie is tussen de verslechterde gezondheid van mensen en de verwijdering van mensen tot de natuur. Gelukkig zijn er steeds meer goede voorbeelden van organisaties en initiatieven die deze ontwikkeling willen keren.

‘Groen, gezond en gelukkig’ is een middag met inspirerende sprekers en mooie voorbeelden. Daarnaast is er een inspiratiemarkt met voorbeelden van initiatieven. Aan het eind van de middag sluit de karavaan van Expeditie Geluk aan en delen we groene gelukservaringen. www.expeditiegeluk.nl

Aanmelden en kosten
Meld je alvast aan via deze link. De kosten zijn 25 euro.

Details

  • Datum: vrijdag 20 september 2013
  • Starttijd: 12:00
  • Eindtijd: 17:00
  • Locatie: Hotel Spaander, Haven 15-19, 1131 EP Volendam

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.