Dronken Pool verziekt wielerronde Medemblik

Dronken Pool verziekt wielerronde Medemblik

Medemblik – Gistermiddag heeft een straalbezopen Pool op een fiets een dramatische valpartij veroorzaakt tijdens de wielerronde in Medemblik. Door tegen het verkeer in te fietsen, hij mocht hier zelfs niet eens komen met zijn fiets, reed hij vol op de groep wielrenners. Één wielrenner kwam hierbij zo hard ten val dat hij gewond naar het ziekenhuis in Hoorn moest worden overgebracht.  De Pool zelf kwam er met wat schrammen en kneuzingen vanaf. De man is aangehouden. De wedstrijd zelf werd gestaakt. 

Foto’s Anny Moes

1 2 3 4

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.