Weerbericht Medemblik 15 september – zonnig maar later regen

Weerbericht Medemblik 15 september - zonnig maar later regen

Weerbericht Medemblik 15 september – zonnig maar later regen

Medemblik – Na de totaal verregende dag van gisteren is het vandaag zowaar vrij zonnig. Maar ondanks dat de zon regelmatig schijnt wordt het niet warmer dan zo’n 16 graden bij een vrij krachtige wind iut het zuidwesten 4 á 5 Bft. In de loop van de middag neemt de bewolking meer en meer toe en tegen het einde van de middag zullen de eerste regendruppels gaan vallen. Vanavond neemt de wind pas echt toe en krijgen wij te maken met een stormachtige wind met rukwinden tot 90km/pu.

Maandag wordt een regenachtige dag waarbij het soms even stevig kan doorregenen. Warm wordt het ook zeker niet, de thermometer stopt bij zo’n 13 graden. De wind is krachtig uit het westen 6 Bft.

De rest van de week blijft het regenachtig en te koel voor de tijd van het jaar met maxima’s van 16 á 17 graden.  Is er dan geen verbetering opkomst? Jawel maar pas na de 22e september lijkt het of de temperatuur weer richting de 20 graden of daarboven gaat klimmen met meer zon en vrijwel droog weer.

Maar nu moeten we even op de tanden blijven bijten en de rit uitzitten, de herfst is volgas gestart.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.