Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik 13 september

Weerbericht Medemblik 13 september

Weerbericht Medemblik 13 september

Medemblik – Een week geleden was het nog volop zonnig en waanden we ons in hoogzomerse omstandigheden. Dat staat in schril contrast met het weer deze week. De ene na de andere neerslagstoring is het land gepasseerd. De vooruitzichten zien er niet veel beter uit: het blijft herfstachtig.

De dag begint nog wel redelijk met zon maar al snel zal vandaag de bewolking toenemen en later in de middag gaan er regenbuien vallen. De temperatuur loopt op naar 17 graden bij een matige wind 3Bft uit het zuidwesten. Vannacht daalt de temperatuur naar 13 á 14 graden en valt er nog steeds van tijd tot tijd een bui.

Zaterdag is het ook een regenachtige dag met van tijd tot tijd kans op een stevige regenbui. De wind neemt ook toe tot vrij krachtig 4 tot 5Bft. De temperatuur wordt maximaal 16 graden.

Zondag lijkt een betere dag te worden de temperatuur wordt zo’n 17 graden maar de kans op neerslag is voor de zondag het laagst, al blijft de kans op een bui wel aanwezig. Maandag lijkt geheel in het water te gaan vallen, regenbuien trekken over onze regio en zorgen ervoor dat het ook niet veel warmer wordt dan 13 á 14 graden bij een vrij krachtige wind mogelijk later op de dag zelfs een krachtige wind 6 tot 7Bft.

De rest van de aankomende week weinig verandering, herfstachtig met elke dag kans op een paar fikse regenbuien en te koud voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook