Medemblik Actueel.

Speel een rol in de film Kans!

Speel een rol in de film Kans! Woon je in West-Friesland, heb je een psychische aandoening en zoek je een zinvolle dagbesteding?

Speel een rol in de film Kans
Speel een rol in de film Kans

Medemblik – Stichting Kans is op zoek naar een acteur/actrice voor hun promotiefilm. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar oud en lijkt het je leuk om in een filmpje te spelen? Neem dan contact op met Stichting Kans via st.kans@hetnet.nl.  Stichting Kans bestaat al tien jaar. Maar nog niet iedereen is bekend met Stichting Kans. Daar moet deze film op YouTube verandering in brengen.

De film gaat over een jongen met een psychische beperking. Hij weet niet zo goed wat hij met zichzelf aan moet en brengt z’n dagen door met hangen op de bank, blowen en tv kijken. Op een dag wijst zijn vriendin hem op Stichting Kans. Daar brengen ze hem in contact met een leerwerkbedrijf op een schip. Plotseling ziet zijn toekomst er weer rooskleurig uit. Wil je meer weten over de film, of wil je je aanmelden? Klik dan hier

Stichting Kans

Stichting Kans zet zich in voor mensen met een psychische beperking, die wel willen, maar niet kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Stichting Kans helpt hen bij het vinden van een dagbesteding waarbij zij hun mogelijkheden kunnen ontdekken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Dat kan een hobby zijn, een cursus, vrijwilligerswerk, een stageplek of puur gericht zijn op het maken van vriendschappen.

Reageren via facebook