18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 21:35
Medemblik Actueel.

Petitie behoud fietstunnel Westfrisiaweg Zwaagdijk-West

Petitie behoud fietstunnel Westfrisiaweg Zwaagdijk-West

Petitie behoud fietstunnel Westfrisiaweg Zwaagdijk-West

Medemblik – Het baart CDA Medemblik zorgen dat met de aanleg en reconstructie van de verbrede Westfrisiaweg de fietstunnel bij Zwaagdijk-West dreigt te verdwijnen . Het verdwijnen van de fietstunnel betekent voor al het fietsverkeer en dan met name schoolgaand fietsverkeer dat het de drukke Westfrisiaweg bij Zwaagdijk-West twee keer op op- en afritten moet kruisen. In onze ogen is dat een absolute teruggang in de veiligheid.

CDA Medemblik heeft daarom het initiatief genomen om een petitie te organiseren en het resultaat te overhandigen aan de Tweede Kamer. U kunt deze petitie vinden via fietstunnelwestfrisiaweg.petities.nl

Onderteken de petitie en steun CDA Medemblik in de strijd om de fietstunnel te behouden. Hartelijk dank voor uw steun.

Fractie CDA Medemblik

Reageren via facebook