Wethouder Louw Jan Zwagerman geeft startsein verbouwing grasveld Strandvogels

Wethouder Louw Jan Zwagerman geeft startsein verbouwing grasveld Strandvogels
Colinda & Ed Korver verwijderen onder toeziend oog van wethouder Louw Jan Zwagerman de middenstip van het oude veld.

Wethouder Louw Jan Zwagerman geeft startsein verbouwing grasveld Strandvogels

Onderdijk – Zondag 8 september, na de competitiewedstrijd Strandvogels 1 – Woudia 1, heeft de officiële aftrap plaatsgevonden van de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld van Strandvogels. In aanwezigheid van wethouder van Sport Louw Jan Zwagerman hebben Colinda & Ed Korver de middenstip van het oude kunstgrasveld verwijderd. Deze middenstip zal een mooi plekje krijgen in de kantine. Het is tenslotte de middenstip van een historisch veld, het eerste kunstgras hoofdveld van Nederland.

Maar dat unieke veld was al weer 11 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Dat zag ook de gemeente Medemblik in en dus wordt de grasmat nu vervangen. Maandag 9 september zijn de eigenlijke werkzaamheden gestart. Op deze pagina wordt vanaf het begin van de werkzaamheden deze klus gevolgd.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.