Medemblik Actueel.

Wielrennen

Tourclub Wognum houdt zondag 15 september de Najaarstocht

Tourclub Wognum houdt zondag 15 september de Najaarstocht

Tourclub Wognum houdt zondag 15 september de Najaarstocht

WognumIngezonden bericht – Tourclub Wognum houdt zondag 15 september de Najaarstocht over afstanden van 40 en 80 kilometer. De start is om 09.00 uur bij de kantine van voetbalvereniging Spartanen aan de Sportlaan in Wognum. De tocht is ook bestemd voor niet-leden. De toer van 80 kilometer gaat via Binnenwijzend, Venhuizen richting Hoorn en dan naar Oudendijk, waar bij café Les Deux Ponts de koffiestop is.
Daarna wordt de rit voortgezet naar Schermerhorn en Ursem, om via Heerhugowaard en Spanbroek weer huiswaarts te keren. De 40 kilometertocht is meer in de omgeving van Wognum. De Najaarstocht is een groepstocht, waarbij de renners achter de voorrijders fietsen. Zo nodig wordt de groep gesplitst en zal de snelheid worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Zie ook de touragenda 2013 op de website: tourcubwognun.nl.

Wilt u fietsen in clubverband? Dan is Tourclub Wognum (T.C.W.) misschien iets voor u. Al meer dan 35 jaar lang is T.C.W. een ” toerfietsvereniging ” waarbij u in clubverband maar ook individueel kunt fietsen. Het tempo en de afstand kunt u ook zelf bepalen. T.C.W. is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (N.T.F.U., www.ntfu.nl). De N.T.F.U. beoogt de belangen van de aangesloten verenigingen en dus de aangesloten toerfietsers te behartigen, opdat zij het toerfietsen als sport of recreatie optimaal kunnen beoefenen.

Heeft u ook iets mede te delen? Mail de Redactie.

 

 

Reageren via facebook