Medemblik Actueel.

Politiek

GemeenteBelangen zegt nee tegen parkeerplaatsen nieuwe moskee

GemeenteBelangen zegt nee tegen parkeerplaatsen nieuwe moskee.

Parkeerplaats Skatebaan Moskee 001
skatebaan niet opofferen voor parkeerplaats moskee

Medemblik – GemeenteBelangen wil de skatebaan aan de Admiraliteidsweg in Medemblik niet opofferen voor parkeerplaatsen voor de nieuwe Moskee. Bij het bestuderen van het bestemmingsplan Medemblik Woongebieden staat op tekening 3/5 ingetekend dat de helft van de skatebaan langs de Admiraliteidsweg opgeoffert zal worden voor parkeervoorzieningen voor de Moskee.

In eerdere besprekingen heeft de wethouder ruimte vermeld dat de bouw van de Moskee niet ten kosten zal gaan van openbare voorzieningen. Daar deze skatebaan een openbaare voorziening is in deze wijk, en zeer goed in trek is bij de jeugd. Daarom willen wij deze skatebaan volledig  op deze lokatie behouden. GemeenteBelangen zal hierover vragen gaan stellen aan het college.

Reageren via facebook