Burendag Opperdoes

Burendag Opperdoes

Burendag Opperdoes

Opperdoes – Op 21 september 2013 is het weer Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

In Opperdoes bent u van harte welkom op de Omring lokatie Almere om eens binnen te komen om zo te kunnen zien wat de Omring allemaal doet. Tussen 10:30 en 14:30 uur is iedereen van harte welkom aan de Burgemeester Pierhagenlaan 2 in Opperdoes

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.