19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 14:54
Medemblik Actueel.

Jumbo doet mee in prijzenoorlog Albert Heijn

Jumbo doet mee in prijzenoorlog Albert Heijn

Jumbo doet mee in prijzenoorlog Albert Heijn

Zwaagdijk-Oost – In navolging van Albert Heijn die eind vorige week bekend maakte dat zij van negentienhonderd producten de prijzen blijven gaan verlagen heeft ook de Jumbo, met een winkel in Zwaagdijk-Oost, besloten om ook van diverse producten de prijzen te gaan verlagen om zo te blijven concurreren met de Albert Heijn.

Gemiddeld dalen de prijzen met 6.5% schrijft de website inprijsverhoogd.nl  Albert Heijn kondigde eerst aan om duizend producten in prijs te verlagen dit zijn er dus nu negentienhonderd geworden.   Hoe lang deze prijzenoorlog gaat duren is niet bekend maar het is wel in het voordeel van de klant. Die hoor je niet klagen.

Het is niet bekend wat de reactie van oa. de Lidll en Supermarktketen Deen zijn op deze prijzenoorlog.

Reageren via facebook