23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:27
Medemblik Actueel.

Hauwert in Concert presenteert Ierse Swing Folkband Unicorn

Hauwert in Concert presenteert Ierse Swing Folkband Unicorn

Hauwert in Concert presenteert Ierse Swing Folkband Unicorn

Hauwert – Vrijdagavond 20 september start Hauwert in Concert het seizoen 2013-2014 met de Ierse Swing Folkband UNICORN. Een groep met een bekende naam in de folkmusic en behoort tot de top in Nederland waar het semi professionele folk muziek betreft. Unicorn weet het publiek te boeien, te enthousiasmeren maar ook te ontroeren. De prachtige vertolkingen van o.a. Ierse ballades en de kunstig gemaakte muzikale arrangementen zijn dan ook het paradepaardje van de band en houden een optreden interessant tot aan de laatste noot.

De band heeft een zeer volwassen eigen geluid waarin de topmuzikanten van UNICORN (met 4 conservatorium geschoolden) elkaar muzikaal aanvullen maar ook de vrijheid laten, waar nodig soleren en zodoende een perfecte opbouw in het nummer bewerkstelligen. Een genot om naar te luisteren en te kijken en daar staat de ambiance van de Witte Kerk weer garant voor.

Het concert met UNICORN start 20 september om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.30 uur. Toegang: € 10,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.unicornmuziek.nl

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=odjhIlTfohA]

Reageren via facebook