Medemblik Actueel.

De Grote Clubactie sponsort verenigingen Medemblik

De Grote Clubactie sponsort verenigingen Medemblik

De Grote Clubactie sponsort verenigingen Medemblik

Medemblik – De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Door de aanschaf van loten steun je het Nederlandse verenigingsleven. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club waarvan je de loten hebt gekocht.

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten

Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Zes Verenigingen

Ook dit jaar doen weer diverse verenigingen mee aan de Grote Clubactie. De meespelende verenigingen zijn dit jaar:

  • Bowlingvereniging Medemblik
  • OSS
  • Medemalaca Vocali
  • FC Medemblik
  • MTC
  • Voetbalvereniging Opperdoes

Vanaf zaterdag 14 september kunt u loten kopen voor de Grote Clubactie.  De clubs die deze loten verkopen gebruiken  de opbrengst, 80% van de inkomsten, om de clubkas te spekken.

 

Reageren via facebook