Medemblik Actueel.

Algemeen

Wethouder Kasper Gutter lanceert prijsvraag Lever in en win

Wethouder Kasper Gutter lanceert prijsvraag Lever in en win
Wethouder Kasper Gutter overhandigt de actiecoupon en een kruimelzuiger aan mevrouw Katja Veenendaal uit Wervershoof.

 

Wethouder Kasper Gutter lanceert prijsvraag Lever in en win Inleveren oud elektrisch apparaat geeft kans op meer dan 100 spectaculaire prijzen

Medemblik – Een afgedankt elektrisch apparaat kan zomaar een nieuwe tablet, televisie, wasmachine of espressomachine  opleveren. Wethouder Kasper Gutter overhandigde als start van de campagne afgelopen zaterdag op het afvalbrengstation in Middenmeer een willekeurige bezoeker die een elektrisch apparaat kwam inleveren, een prijs en een eerste actiecoupon. De gelukkige is mevrouw Katja Veenendaal uit Wervershoof, zij kreeg een kruimelzuiger cadeau.

Gooi niet weg campagne

Met de campagne ‘Gooi niet weg, lever in!’ attendeert de gemeente Medemblik de inwoners op het belang van het recyclen van elektrische apparaten zoals spaarlampen, MP3-spelers, smartphones, laptops en stofzuigers. Bijna 90% van het materiaal kan worden gebruikt om nieuwe producten te maken, en dat is heel goed voor het milieu.

Iedereen die tot en met 26 oktober een oud apparaat bij het afvalbrengstation of Noppes inlevert, krijgt een actiecoupon die kans geeft op spectaculaire  prijzen. Bij Noppes kunnen oude apparaten worden ingeleverd als ze nog hergebruikt kunnen worden. Op www.gooinietweg.nl kan door het invullen van een actiecode worden deelgenomen aan de actie en kans worden gemaakt op het winnen van spectaculaire prijzen.

Op de website is informatie te vinden over het recyclen van elektrische apparaten. Zo laat  Sanny Verhoeven, presentatrice van SBS en RTL, zien waar en waarom oude apparaten niet moeten worden weggegooid, maar juist moeten worden ingeleverd. Door de campagne op Facebook te Liken, blijft iedereen op de hoogte van het nieuws rondom de campagne.

Reageren via facebook