Medemblik Actueel.

Evenementen

Vrijdagmiddag Rondom jeugd

Vrijdagmiddag Rondom jeugd

Vrijdagmiddag Rondom jeugd Dit jaar is de dresscode ‘WHITE

Medemblik – Vrijdagmiddag 13 september begint Rondom Jeugd op de vrijdagmiddag voor groep 3 tot en met 7 in het St. Pieter; vertier met DJ, lekkernij en geweldig leuke knutsels en spellen! Vrijdagavond organiseert Rondom Jeugd Disco & bowlen in Bowlingcentrum Medemblik voor de jeugd van groep 8 t/m 15 jaar.

Verzoek aan de ouders:

Wilt u afspraken maken met uw kind betreffende het brengen en halen. De voordeur van de Bowling gaat niet dicht en kinderen mogen weg wanneer zij willen. Eenmaal buiten, mogen zij niet meer naar binnen.

Op zaterdagochtend 14 september zal de feesttent weer bol staan van de kinderen en ouders want dan spelen voor de allerkleinsten Jan Klaassen en Katrijn, oftewel de ‘levende poppenkast’.

Zaterdagmiddag is het tijd voor ‘Medemblik’s got Talent’ met ook dit jaar weer een SUPER pauze act.

Reageren via facebook