17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:02
Medemblik Actueel.

Vos gezien in Medemblik

Vos gezien in Medemblik
Foto national geographic

Vos gezien in Medemblik

Medemblik – Van meerdere mensen krijgen wij berichten binnen over een vos die mogelijk is gezien in en om het industrieterrein in Medemblik.   De vos werd door verschillende mensen gezien op de buitenste velden van FC Medemblik en liep richting het industrieterrein in aanbouw aan de buitenrand van Medemblik.  Heeft u de vos ook gezien en heeft u hier een foto van gemaakt dan willen wij die graag van u ontvangen. Mail kan naar redactie@medemblikactueel.nl  . Let op! jaag het dier niet op, een vos is een wild dier en een echte jager.

Een vos kan op 1 avond vele tientallen kilometers afleggen om aan voedsel te komen. Hoogstwaarschijnlijk komt deze vos uit het duinengebied aan de Noordzeekust.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?