Gewelddadige vernielingen Baljuwstraat Medemblik

IMAG0034

Gewelddadige vernielingen Baljuwstraat Medemblik

Medemblik – Gisteravond is rond de klok van 22:30 uur een groene container door het raam van een voordeur gegooid. Het persoon die deze container gooide was waarschijnlijk in de veronderstelling dat op dit adres iemand woonde waar hij nog een appeltje mee te schillen had. Samen met nog een paar mensen werd toen besloten om de rest van de ramen in de deur ook maar in te gooien. 

Foto’s van na de baldadige actie.

IMAG0012 IMAG0024 IMAG0034

De oorzaak lijkt te liggen in de relationele sfeer  en er daarom verhaal werd gehaald. De bewoner van het huis schrok enorm toen er keihard op zijn voordeur werd gebonst waarna hij duidelijk dit persoon vertelde dat hij niet welkom was hier en moest weggaan met alle gevolgen van dien.

De namen van de daders zijn bekend bij de politie en deze zullen verdere actie ondernemen.

Update: Wij krijgen nu net meer informatie binnen over gisteravond. Er is mogelijk een link met de bedreiging van een paar maanden geleden waarbij een pistool werd gebruikt.

Naam van de inzender van dit bericht is bekend bij de redactie.