16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 23:43
Medemblik Actueel.

Beulen van Vermeulen winnen weer niet

Beulen van Vermeulen winnen weer niet

Enkhuizen – Het zit ze niet lekker dat ze alweer hebben verloren het team van ‘De beulen van Vermeulen” uit Medemblik. Na de teleurstelling in Medemblik waar ze ook de verliezende partij waren dachten ze dit keer de klus wel even te gaan klaren tijdens de drakenbootrace in Enkhuizen. Helaas dacht het team van herbergh de Compagnie hier heel anders over door als eerste over de denkbeeldige streep te gaan.

De Beulen van Vermeulen zullen nu het hele jaar zwaar in training gaan om volgend jaar vernietigend terug te komen. Sommige beulen riepen al dat ze nu alvast de beker voor 2014 wel konden geven daar er toch geen tegenstander zou zijn die sterk genoeg is om ze te kunnen verslaan.

Wij zullen hier dus een jaar op moeten wachten om te zien of dit echt zo is. Uit zeer betrouwbare bron weten wij dat een nieuwswebsite voor de gemeente Medemblik ook een team van tot de tanden toe gewapende Japanse Samurai’s aan het samenstellen is.

Reageren via facebook