Medemblik Actueel.

Evenementen

Senioren starten weekendje Rondom

Senioren strarten weekendje Rondom

Senioren starten weekendje Rondom

Medemblik – De eerste activiteit in het Rondom-weekend is traditiegetrouw voor de senioren. Het bestuur van Rondom organiseert donderdag 12 september om 13.30 uur en kaartmiddag voor 55-plussers in het St. Pieter. Voor ouderen wordt vrijdagavond 13 september om 20.00 uur een avond met onder meer bingo gehouden in het St. Pieter.

Beide activiteiten in het Rondom-weekend worden georganiseerd door de evenementencommissie van de ANBO en de KBO. Dit is niet de enige activiteit van de gezamenlijke ouderenbonden, maandelijks wordt voor de leden een activiteit geregeld.

De activiteiten van de evenementencommissie in het Rondom-weekend zijn gratis en er zijn heel wat leuke prijzen te winnen. Iedereen in Medemblik die 55 is, wordt van harte uitgenodigd voor de kaartmiddag op donderdag èn voor de bingo op vrijdagavond.

Jan Pieter Reinstra

Reageren via facebook