Medemblik Actueel.

Rondom zet laatste puntjes op de i

Rondom zet laatste puntjes op de i

Rondom zet laatste puntjes op de i

Medemblik – De laatste puntjes moesten nog op de i gezet worden, voordat woensdag de tent aan de Oude Haven  weer opgebouwd gaat worden.  Heel veel grote- en kleine dingen moeten er geregeld worden zodat volgende week vrijdag de Prominenten Playback Show het begin van het Rondom weekend in kan luiden.

Vorig jaar was de vuurdoop voor Discovery, zonder draaiboek werd een nieuw  podiumopbouw bedacht, de speakers werden hoog midden in de tent opgehangen en er kwamen veel lampen te hangen. Het resultaat was geweldig en er was vooral veel waardering voor de kwaliteit van het geluid, altijd een moeilijk punt in een tent.

Taart. Het kost Hans van Woerkom een taart. Dat was de weddenschap:  als discovery dit jaar voor hetzelfde geld weer zo gaat uitpakken.

Kees Vlaar plakt er nog een jaartje aan vast. Hij is vanaf het eerste jaar bij en heeft er nog steeds plezier in om nu samen met Frank Bakker te zorgen voor de Horeca voorzieningen.

Ook Kees gaat er op vooruit want er komen nieuwe kassa’s, 2 binnen en 2 buiten zodat het wachten niet meer nodig is.

Reageren via facebook