12.1 C
Medemblik
1 oktober 2020 21:15
Medemblik Actueel.

Reuring rondom de Opperdoezer

Reuring rondom de Opperdoezer

Reuring rondom de Opperdoezer

Opperdoes – De Opperdoezer Ronde is weer volop verkrijgbaar in de winkels na de aftrap van het seizoen met twee culinaire evenementen. Reuring rondom de Opperdoezer Het Westfriese Tafel Diner met Onno Kokmeijer en de PieperParade met Ron Blaauw. Nu kan de consument zelf aan de slag. Daarom wordt deze bijzondere aardappel in het zonnetje gezet. Met een nieuwe website en een leuke actie voor de consument.

‘Met een nostalgisch en authentiek product moet je evengoed meegaan met de tijd. Met een mooie nieuwe website en meer online aanwezigheid via facebook en twitter willen we de Opperdoezer meer bekendheid geven.’vertelt Fer Smit, verkoper van Wagenaar BV. De nieuwe website staat vol met nieuws, recepten en informatie over het product. Burgemeester Frank Streng over dit streekproduct: ‘de gevierde aardappel uit ons mooie Opperdoes, kwam ik zelfs tegen in sterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het college van gemeente Medemblik is met recht trots op zo’n ster in onze gemeente!’

Om de aardappel in het zonnetje te zetten loopt op dit moment de actie ‘Win een topkok aan huis’. Op de verpakkingen in de supermarkt staan unieke codes die online ingevoerd kunnen worden. Daarmee maakt men kans op een thuisdiner door topkok Arne Ramak of een van de twintig dinerbonnen van Ron’s Gastrobar.

Nog nooit een Opperdoezer Ronde gegeten? Ga dan snel naar de supermarkt en beleef waarom topkoks zo enthousiast zijn over deze delicatesse. En volg de twitterde aardappel!

Website: www.opperdoezerronde.nl en www.opperdoezeractie.nl
Twitter: @Opperdoezers
Facebook: OpperdoezerRondeOogstfeest

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?