Medemblik Actueel.

Prominenten playbackshow trapt af in de feesttent

Prominenten playbackshow trapt af in de feesttent

Prominenten playbackshow trapt af in de feesttent

Medemblik – Nog even geduld en dan barst het weer los in Medemblik, het weekendje Rondom met dit jaar als titel ‘ Geloof, Hoop en Liefde’. Op vrijdagavond is de start in de grote feesttent met de prominenten playbackshow.  Vele acts zullen het revue passeren door bekende en iets minder bekende Medemblikkers.

De presentatie is dit jaar in handen van het duo Jaap en Martin die Pieter Reinstra opvolgen als gangmakers van deze avond.  Ook dit jaar verschijnen er verrassende acts op het toneel. Wie dat zijn, houdt de organisatie strikt geheim. Om de vraag te beantwoorden moet iedereen vrijdag 13 september om 20.00 uur naar de tent op de Oude Haven moeten komen.

Ook een gegarandeerd succesnummer als de prominenten playbackshow wordt in de loop der jaren hier en daar aangepast. In 2011 was voor de eerste keer het A-Meezing-festijn. Voor het massale publiek is het niet meer een kwestie van alleen luisteren, maar tussen de playbackacts zingt iedereen enthousiast mee. De liedjes die daarbij de revue passeren, sluiten aan bij het thema Geloof, Hoop en Liefde.

De deelnemers van de prominenten playbackshow worden beoordeeld door een deskundige, strenge èn rechtvaardige jury. De samenstelling daarvan blijft net zo geheim als de deelnemerslijst.

Reageren via facebook