Benefietconcert Liesbeth List Parkschouwburg Hoorn

Benefietconcert Liesbeth List Parkschouwburg Hoorn

Benefietconcert
Benefietconcert

Hoorn – Op maandag 14 oktober 2013 verzorgt Liesbeth List een uniek concert in Schouwbrug het Park. Samen met haar orkest brengt Liesbeth al haar grote stukken ten gehore, waaronder repertoire van Edith Piaf, Jacques Brel, Theodorakis, Frank Boeijen. Daarnaast wordt ze op het podium bijgestaan door Ivo Niehe en acteur/zanger Maarten Heijmans als Ramses Shaffy. De presentatie van de avond is in handen van Myrna Goossen. De avond wordt afgesloten met een veiling voor het goede doel in de Othellozaal, met Mart Smeets als inspirerende veilingmeester.

Stichting Hoofdzaak

De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting Hoofdzaak. Liesbeth is al jarenlang beschermvrouwe van Stichting Hoofdzaak, een stichting die zich inzet voor mensen met een aangeboren afwijkingen van gezicht en schedel(craniofaciale afwijkingen). De stichting stel zich ten doel wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren afwijkingen van gezicht en schedel te stimuleren en (financieel-) te faciliteren. De stichting werkt nauw samen met het Craniofaciaal Centrum Nederland in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Kaarten voor het concert zijn €27,50 en te verkrijgen via www.hetpark.nl. Naast de reguliere plaatsen zijn er ook VIP plaatsen beschikbaar, deze zijn €85. Het VIP arrangement omvast onder anderen de toegangskaart, een drankje in de pauze, de DVD ‘Liesbeth List Carré vedetten Gala’, een meet & greet met de artiesten en presentatoren na afloop van het programma, een gratis jaarkalender 2014 van Stichting Hoofdzaak waarop 12 bekende Nederlandse presentatoren te zien zijn