22 C
Medemblik
9 augustus 2020 05:36
Medemblik Actueel.

ANWB verhuist naar oud pand De Block Hoorn

ANWB verhuist naar oud pand De Block

ANWB verhuist naar oud pand De Block

Hoorn – De ANWB in Hoorn heeft een nieuwe stek gevonden. Volgend jaar verhuist de ANWB naar het nu leegstaande pand waar het failliete elektronica keten van De Block voorheen gehuisvest was. Het pand staat al geruime tijd leeg nadat De Block de winkel sloot omdat zoals zij schreven ‘ Hoorn ons kapot maakt’. Twee maanden later was het helemaal over en uit met De Block vanwege een faillisement.

Nu is dus de ANWB bezig om het pand te gaan huren om zo per 2014 een nieuwe plek te krijgen omdat de samenwerking met de vvv in Hoorn beëindigd wordt. Het pand van De Block aan de Breed is ook vele malen groter dan het oude pand aan de Veemarkt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?



Uw banner hier?