Workshop Toeristische arrangementontwikkeling

Workshop Toeristische arrangementontwikkeling

Workshop Toeristische arrangementontwikkeling

West-Friesland – Heeft u dan al eens nagedacht over toeristische arrangementontwikkeling, maar weet u niet  hoe of waar te beginnen? Of overweegt u wel eens om het aanbod van uw onderneming uit  te breiden, maar bent u daar nog niet aan toegekomen? Laat u inspireren op donderdagmiddag 19 september 2013 en leer van de ervaringen van  ondernemers en experts.
Wij bieden u de kans deel te nemen aan een workshop over toeristische en culturele  arrangementontwikkeling. Inspirerende sprekers delen graag hun succesverhalen met u,  maar ook de  hobbels die zij hebben moeten nemen om tot die goede resultaten te komen.

Denk met de andere aanwezigen na over hoe u gezamenlijk uw producten aan elkaar kunt  verbinden tot een  succesvol arrangement. Daar zijn volop mogelijkheden voor tijdens de  sessie en de afsluitende netwerkborrel. U gaat gegarandeerd naar huis met vernieuwende ideeën die u kunt toepassen op uw eigen  organisatie!

Programma workshop ‘Toeristische arrangementontwikkeling’ donderdagmiddag 19 september. Kreatief Pakhuis, Lagedijk 146 B, 1544 BL Zaandijk

  • 12.30 uur Inloop Kreatief Pakhuis.
  • 13.00 uur Aanvang programma, inleiding en toelichting van doel van de middag.
  • 13.15 uur Drie enthousiaste ondernemers, werkzaam in de culturele en toeristische sector, delen met u hun succesverhaal. Waarom zijn zij begonnen met hetaanbieden van arrangementen? Hoe hebben ze dat aangepakt? Hoe ervarenze de toegevoegde waarde van arrangementen? Maar ook de eventuelemoeilijkheden waar ze tegenaan liepen zullen met u worden gedeeld.Uiteraard krijgt u volop de gelegenheid vragen te stellen die u verder kunnen helpen met het opzetten van arrangementen voor uw eigen organisatie.
  • 15.00 uur Interactieve workshop: Ga samen met andere ondernemers aan de slag met het bedenken van arrangementen. Geen idee is te gek, creativiteit zal de boventoon voeren.
  • 16.00 uur Leg uw nieuwe ‘arrangement’ voor en laat het idee beoordelen door een kundige vakjury. Zij voorzien alle groepen van feedback en handige tips.
  • 17.00 uur Afsluitende netwerkborrel; praat of brainstorm nog even verder, leg nieuwe contacten of stel nog even die prangende vraag aan één van de sprekers.

Aanmelden voor deze workshop kunt u hier doen.