Medemblik Actueel.

Regionieuws

Werkzaamheden door PWN Markerwaardweg Wogmergouw

Werkzaamheden door PWN Markerwaardweg Wogmergouw

Werkzaamheden door PWN Markerwaardweg Wogmergouw

Medemblik – Op 13 augustus 2013 is de aannemer van PWN ter hoogte van de Markerwaardweg en de Wogmergouw begonnen met deze werkzaamheden. De werkzaamheden bij de Markerwaardweg lopen naar verwachting tot en met medio december 2013 en die bij de Wogmergouw tot en met medio 2014.

Wat gaat u hiervan merken?

U kunt tijdens het plaatsen van zogenaamde damwandkuipen voor de werkputten enige overlast ondervinden in de vorm van geluid en trillingen. De aannemer van PWN zal er echter alles aan doen om deze overlast te beperken. Verder worden via de Westfrisiaweg en de Markerwaardweg/Wogmergouw materialen aan- en afgevoerd. Voor het werk wordt niets afgesloten, wel wordt een verkeersafzetting geplaatst. Het verkeer zal hier mogelijk enige hinder van ondervinden.

Contactinformatie

Voor vragen en opmerkingen over deze werkzaamheden kunt u terrecht bij PWN via www.pwn.nl/contact of door telefonisch contact op te nemen op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0900 406 07 00 (lokaal tarief).

Reageren via facebook