Spectaculaire autoshow Auto Europa-Italië Hem

Spectaculaire autoshow Auto europa-Italië Hem

Spectaculaire autoshow Auto europa-Italië Hem

Hem – Aanstaande zondag is kunt u bij Auto Europe terecht voor een spectaculaire autoshow.  Op de show worden de allernieuwste modellen van Fiat en Lancia tentoongesteld zoals de nieuwe Fiat 500L de Fiat 500 Cabrio maar ook de Lancia Flavia Cabriolet, de Lancia Ypsilon Momo Design en de Jeep Compass.

Maar dat is niet het enige wat er te zien of te doen is, op de show vind u ook een stand van Sam’s wijnimport waar u kunt proeven van de diverse wijnen die op de show worden aangeboden. Maar ook kunt u kennismaken met de dames van The Travel Compagny, zij verzogen voor u uw vakantie op maat.

Tevens is er een prijsvraag en maakt u kans op diverse prijzen.  Klik hier voor het deelname formulier en de uitnodiging.

Kom zondag 8 september langs bij ons op het bedrijventerrein.  Van 11:00 tot 17:00 uur bent u welkom om kennis te maken met de diverse bedrijven bij ons in Venhuizen/Hem op het bedrijventerrein Zuiderkogge.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.