Medemblik Actueel.

Algemeen

Opperdoezer Hero Stam op tv bij de EO

Opperdoezer Hero Stam op tv bij de EO

Opperdoezer Hero Stam op tv bij de EO

Opperdoes – De Opperdoezer, de aardappel van Hero Stam uit Opperdoes. De Rolls Royce onder de aardappels en Anne-Mar haalt ze uit de klei. Herman kiest het ruime sop en wordt geconfronteerd met een berg afval verstopt op de bodem van de Noordzee.

In de kookrubriek Heerlijk Hollandsch gaan we terug in de tijd van de Romeinen die zich bij heimwee massaal aan de kersen vergrepen. En natuurlijk vraagt Melk en Honing zich ook deze week weer iets af, namelijk: Waarom zijn onze koeien altijd aan de schijterij?

Melk en Honing, het televisieprogramma over bijzondere natuurfenomenen en gepassioneerde mensen die de natuur hoog in het vaandel hebben. Presentatoren Anne-Mar Zwart en Herman Wegter trekken over land en zee en dompelen zich onder in de wondere wereld van de natuur en bijzondere, duurzame initiatieven.

Ook duiken ze in de nieuwe rubriek ‘Melk en Honing vraagt zich af’ in het hoe en waarom van ogenschijnlijk doodnormale kwesties en zien we in kookrubriek Heerlijk Hollandsch hoe lekker Nederland is.

De uitzending van Melk en Honing is op maandag 9 september 2013 .

Reageren via facebook