Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Tai Chi Tao… Bewegend ontspannen

Tai Chi Tao… Bewegend ontspannen. Nieuw in de Korteling te Midwoud op woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur

Tai Chi Tao... Bewegend ontspannen
Tai Chi Tao

Midwoud – Tai Chi heeft u wel eens op televisie gezien. Al die mensen die gezamenlijk sierlijke, langzame, serene bewegingen uitvoeren en veel rust uitstralen. Tai Chi Tao is een bewegingsleer die eenvoudig toegankelijk is voor iedereen door gebruik te maken van korte krachtige vormen en 5-elementen oefeningen.
Deze oefeningen kunnen aangepast worden aan iedere leeftijd en ieder gezondheidsniveau. Zo kunnen de oefeningen bijvoorbeeld aangepast worden voor mensen die het moeilijk vinden om lang te blijven staan, door ze kleiner te maken en zittend op een stoel uit te voeren. Er bestaan nog heel veel andere mogelijkheden waarmee ik u graag kennis wil laten maken.

De oefeningen kunnen helpen om u gezond te houden, je weerstand te verhogen, aan u conditie te werken en een betere houding te ontwikkelen. Ze kunnen ook een heel goed effect hebben als u onrustig of gespannen bent, tekort energie heeft, slaapproblemen heeft of als u zich juist wat zekerder van uzelf en weerbaarder wilt voelen. Beoefenen van Tai Chi Tao is ook een hele mooie manier om gewoon een uurtje te onthaasten, gewoon een uurtje voor u zelf!

Komt u ook voor een gratis proefles?!

Bent u op zoek naar een andere tijd of locatie (b.v. Hoorn) kunt u voor meer informatie terecht op www.chipower.nl , of u belt Bettina Kraus 0229-591955

Reageer op dit onderwerp