8 C
Medemblik
25 februari 2021 09:22
Medemblik Actueel.

Rabo Westfriesland Wielerklassieker

Rabo Westfriesland Wielerklassieker

Rabo Westfriesland Wielerklassieker

West-Friesland – Op zaterdag 14 september organiseren Toerclub Grootebroek, Westfriese Toerclub Blokker en Toerclub Alcmaria Victrix de Rabo Westfriesland Wielerklassieker.Rabobank Westfriesland-Oost, Rabobank Hoorn Midden-Westfriesland en Rabobank Alkmaar en Omstreken zijn hoofdsponsor van dit wielerevenement.

Nationale monumentendag

De Rabo Westfriesland Wielerklassieker valt samen met de nationale monumentendag. De deelnemers hebben keuze uit verschillende afstanden; 140, 105 of 70 km. de routes staan in het teken van de Westfriese cultuur en natuur. Er zijn diverse culturele plekken, historische plaatsen, prachtige molens en monumenten opgenomen voor stop of bezichtiging.

Starttijden

  • 140 km van 8.00 tot 9.30 uur
  • 105 km van 9.00 tot 10.30 uur
  • 70 km van 9.00 tot 11.00 uur

Startplaatsen

  • Toerclub Alcmaria Vitrix, Kantine Sportpaleis Alkmaar, Terborchlaan 200, Alkmaar
  • Westfriese Toerclub, Molen de Krijgsman, Noorderdracht 61, Blokker-Hoorn
  • Toerclub Grootebroek, Sportcomplex De Kloet – SAV Kantine, Raadhuislaan 10, Grootebroek

Reageren via facebook