Medemblik Actueel.

Alex van der Werf Supermarkt safari

Supermarkt safari

Alex van der Werf Supermarkt safari

Zwaagdijk-Oost – Alex van der Werf is uitgenodigd om een lezing te geven over hoe doe je je boodschappen in de supermarkt. Waar let je dan op, is dat alleen het merk, of de prijs of koop je bewust die producten die nog voedingswaarde hebben.

Alex van der Werf is spreker en coach op het gebied van gezondheid en persoonlijke groei. Heeft ook de succesvolle lezing over bijnieruitputting verzorgd op deze locatie. Deze gezondverstand lezing wordt gehouden op donderdagavond 5 september in de GVA lokatie Zwaagdijk. Iedereeen is van harte welkom

Weet je ook niet meer welke producten je wel en niet moet kopen in de supermarkt? Ben je klaar met al die tegenstrijdige dieetadviezen en wil je weten welke producten echt goed voor je zijn? In deze lezing vertelt Alex van der Werf onder andere over de do’s en de don’t’s in de supermarkt. Zodat je voortaan elke keer je boodschappenkar kan gaan vullen met echte gezonde producten. Echte gezonde producten die je kunnen ondersteunen in een gezonde en bewuste lifestyle en het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen: of dat nu gewichtverlies is, een betere hormonale balans of een energieker gevoel.

Informatie:

  • Locatie: Paardenmelkerij Zwaagdijk
  • Adres: Zwaagdijk 293, 1684 NJ Zwaagdijk (er is voldoende parkeergelegenheid)
  • Aanvang: 20:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur
  • Entree: € 10,00
  • Aanmelden: gvazwaagdijk@gmail.com tel. 06 – 212 15 006
  • Meer informatie is te vinden op volgende website: http://www.gezondverstandavonden.nl

Reageren via facebook