Skateland op Open dag de Weijver Opmeer

Skateland op Open dag de Weijver

Skateland op Open dag de Weijver Opmeer

West-Friesland – Benieuwd naar welke skateboard of BMX-moves mogelijk zijn op de skatebaan in Hoogwoud?  Kom dan 8 september 2013 van 12.00 tot 15.00 uur naar de open dag van sport en recreatieterrein De Weijver om de demonstratie van de professionele Skateland demorijders te zien. Oefen tussen de demonstraties door zelf de nieuwste moves op een aanwezige BMX-fietsen of skateboard.

Sport- en recreatieterrein De Weijver heeft een fantastisch skatepark, maar het vergt wel de nodige vaardigheden om met de aanwezige obstakels uit de voeten te kunnen. Om de jeugd een eindje op weg te helpen, heeft Sportservice West-Friesland Skateland uitgenodigd voor de open dag van Sport- en recreatieterrein De Weijver. Skateland laat met een team van demorijders zien wat er mogelijk is en helpt de Opmeerse jeugd dit ook te bereiken. Natuurlijk is een lekkere beat daarbij onmisbaar!

Kijken of meedoen?

Naast kijken naar de demonstraties kan je ook meedoen. Tussen 12.00 en 15.00 uur staat Skateland op Sport- en recreatieterrein De Weijver. Skateland neemt extra obstakels mee zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan de instuif. Ook als je nog nooit op een BMX of skateboard hebt gestaan kan je deelnemen. Natuurlijk mag je je eigen materiaal meenemen, maar er zijn ook leenmaterialen aanwezig. Valbescherming is verplicht.

Open dag

Tijdens de open dag op 8 september 2013 op Sport en recreatieterrein de Weijver openen sportverenigingen hun deuren. Van 12.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom bij onder andere  volgende  sportaanbieders: Badmintonvereniging Rackmindo, Beachvolleybalvereniging Reflection, Gym-en turnvereniging Kracht & Vriendschap, Zwemschool Jos Koelemeijer, Sportcentrum De Weyver

Tussen 14.00 en 15.00 uur introduceert Sportservice West-Friesland op het grote veld het project WandelFit, dat dit najaar start in Hoogwoud. De open dag, de skateclinic en de wandelclinic worden mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Opmeer.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_c8HzLgKTB4]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.