8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:59
Medemblik Actueel.

Medemblik zoekt taalmaatjes

Medemblik zoekt taalmaatjes

Medemblik zoekt taalmaatjes

Medemblik – Taalpunt Samenspraak zoekt taalmaatjes en coördinatoren in Medemblik, onder andere voor het project Merhaba. Taalpunt zoekt naar Nederlandse vrouwen die het gezellig vinden om één uur per week Nederlands te praten met een anderstalige vrouw. Gewoon tijdens een kopje koffie of thee of tijdens een wandeling of fietstochtje. Het gaat niet om lesgeven maar om een leuk gesprek over allerlei onderwerpen.

Geboren regelaars met een sociaal hart!

Verder is Taalpunt Samenspraak op zoek naar coördinatoren die taalkoppels willen begeleiden. Deze taalkoppels bestaan uit een Nederlandse en een anderstalige persoon die wekelijks één uur in informele sfeer Nederlands praten. De coördinator die zij zoeken houdt intakegesprekken met Nederlanders en anderstaligen en begeleidt zijn/haar koppels bij vragen en eventuele problemen.

Informatie

Meer informatie over deze vacatures vindt u in de vacature bank op de website www.vrijwilligerspunt.com vacaturenummer V0017, V0540 en V0578. Ook kunt u contact opnemen met Mariska Woudenberg van Vrijwilligerspunt via (0229) 21 64 99 of m.woudenberg@vrijwilligerspunt.com.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?