17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 22:23
Medemblik Actueel.

Kom naar de workshop Praten met je baby

Kom naar de workshop Praten met je baby

Praten met je baby is een workshop van een uur die je samen met je baby volgt.

Medemblik – Kom naar de workshop Praten met je baby. Ouders zijn enthousiast over deze workshop: “De huiltjes, het contact maken met hoge stem, alles benoemen wat je doet. Leuk met de beelden erbij!” Een andere ouder: “Dat praten heel belangrijk is en blijft. Goed kijken naar je kind.”

Hoe herken je de signalen van je baby? Wat vertelt jouw baby eigenlijk? En wat kun jij doen om daar gehoor aan te geven? Tijdens deze workshop krijg je antwoorden op deze vragen. Aan de hand van herkenbare videobeelden nemen we je mee in de wondere belevingswereld van je baby en laten beelden zien wat een baby allemaal al kan. Zo wordt kijken naar je baby nog leuker!

De GGD biedt deze leuke workshop op veel plaatsen in zijn werkgebied aan. Voor wie? Alle ouders/verzorgers met een kindje van 0-1 jaar.
Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl onze website. De workshop is gratis!

Informatie:

  • Waar: Centrum voor Jeugd en Gezin, St. Maartenshof 36f, 1671 CT Medemblik
  • Wanneer: 18 september 2013
  • Hoe laat: 10:00 tot 11:00 uur

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?