12.8 C
Medemblik
25 mei 2020 02:57
Medemblik Actueel.

SEW Nibbixwoud haalt uit in derby

SEW haalt uit in derby

SEW Nibbixwoud haalt uit in derby

Nibbixwoud|Aalsmeer – SEW Nibbixwoud heeft de eerste wedstrijd in de eredivisie gewonnen in een derby tegen Aalsmeer. In Aalsmeer werd het 22-29 voor de ploeg uit Nibbixwoud.  Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de dames er vol in en probeerde de ploeg uit Aalsmeer uit hun spel te brengen door met een hoog tempo het doel van Aalsmeer op te zoeken.

De ruststand was 10 – 16 voor SEW , maar in het begin van de tweede helft leek Aalsmeer de overhand te krijgen en kwam terug tot 17 – 19. SEW schakelde een tandje bij en liep snel uit naar de eindstand van 22 – 29 in het voordeel van SEW. Topschutster werd Kaylee Römer die acht keer het doel trof.

Reageren via facebook