Help mee De Herder de Molenprijs 2013 te winnen

Help mee De Herder de Molenprijs 2013 te winnen

Help mee De Herder de Molenprijs 2013 te winnen

Medemblik – De Medemblikker meelmolen is genomineerd voor de molenprijs 2013. Het doel is om zoveel mogelijk stemmen te krijgen (dit gebeurd hier te klikken), welke u hierna moet bevestigen via uw mail. Weet dat u via al uw mailadressen mag stemmen, want uw stem levert de Medemblikker Meelmolen in ieder geval € 1,00 euro op van de BankGiroLoterij. En als De Herder de meeste stemmen krijgt van 1 september tot 1 oktober 2013 winnen zij de hoofdprijs van € 90.000,–.

De reden dat zij als Stichting zo hard hopen dat zij de meeste stemmen gaan krijgen is simpel: “Want hij hoort bij onze historische stad zoals de schepen bij onze haven en maalde jarenlang voor ons: Meelmolen de Herder. Trouwe wachter aan de rand van ons mooie Medemblik. Een monument waar zij: Stichting de Medemblikker Meelmolen onze stadgenoten en bezoekers graag hartelijk welkom heten in het Poorthuisje aan de voet van de Molen, dat zijvoor jong en oud ingericht hebben als ontvangstruimte en aantrekkelijk educatief centrum. Een warme, sfeervolle plek waar zij u inwijden in de geschiedenis van de Herder, waar kinderen ontdekken hoe molens werken en waar u lezingen bij kunt wonen, of een bijzonder evenement”.

Vandaag is dit nog een mooie droom, maar met uw stem kunt u daar morgen verandering in brengen! Iedere stem brengt ze dichterbij de mogelijkheid het Poorthuisje te kopen en in te richten.

Een droom die niet alleen het Poorthuisje, maar ook onze historische stad nog levendiger maakt. Help ze met het verwezenlijken van hun droom en stem vandaag nog op dit initiatief!

Voor de mensen in de gemeente Medemblik (en mensen buiten deze gemeente mogen ter bewijsvoering een foto aanleveren) is er nog een extra prijs.