17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 08:41
Medemblik Actueel.

Ozlem Eser opent nagelstudio Euz

Ozlem Eser opent nagelstudio Euz

Ozlem Eser opent nagelstudio Euz

Medemblik – Na tien jaar nagelstylen was het tijd voor uitbreiding. Eigenaresse Ozlem Eser heeft haar eerste jubileum er op zitten. Na jaren klanten aan huis te hebben ontvangen heeft Ozlem Eser haar eigen salon geopend onder de naam ‘Euz’. De naam ‘Nagelschuur’ is veranderd in de naam ‘Euz’.  Veel klanten wordt namelijk gevraagd waar ze de nagels laten doen. Het vaste antwoord is dan altijd: ‘Bij Euz’. De nieuwe naam is bij de vele klanten dus ook niet vreemd.

De reden voor de uitbreiding van de salon is dat Ozlem haar klanten meer wil bieden. Vanaf 24 augustus 2013 is de nieuwe salon geopend aan de Bagijnhof 28a in Medemblik. Eigenaresse Ozlem Eser: “Zo kan ik mijn klanten Fish Spa voor handen en voeten aanbieden. Dat is een behandeling voor huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, eelt en acne. Wanneer de klant bijvoorbeeld met de voeten in het warme water gaat, worden de vissen aangetrokken. De kleine diertjes knabbelen en zuigen zachtjes aan handen en voeten, waarmee ze dode huidcellen van de buitenste laag halen.”

Natuurlijk is het belangrijkste van Euz de nagelstudio- en salon. Ozlem Eser is inmiddels een bekende nagelstyliste in de regio, waar jong en oud de nagels laten verzorgen. Ben je benieuwd wat Euz voor je kan betekenen? Neem eens contact op of rij gezellig langs!

Nagelgilde

Nagelstudio Euz is lid van de jonge, dynamische en onafhankelijke vak- en branchevereniging Het Nagelgilde. Nagelstudio Euz wil hiermee de kwaliteit van het vak van nagelstylist verhogen. Nagelstudio Euz is offcieel erkend en gecertificeerd. Zo ligt bij Nagelstudio Euz het Vakblad Nail Design Magazine voor elke klant klaar ter inzage.

Cadeaubonnen

Nagelstudio Euz heeft het leukste cadeau voor verjaardagen, jubilea en natuurlijk voor de aanstaande bruid! Wat is er nou leuker om voor iemand een cadeaubon van Euz cadeau te doen. De cadeaubon, die tegen elk bedrag uitgegeven wordt, is voor elke dienst of product te besteden in de salon. Kom naar de salon en neem die cadeaubon mee! Altijd een geslaagd idee!

Fish Spa

De Garra Rufa visjes zuigen de dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid, maar laten daarbij de onderliggende huid met rust. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de Garra Rufa visjes een enzym af dat een vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid. Het sabbelen van de visjes voelt aan als een reflexologie-achtige massage waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de stress het lichaam verlaat en u helemaal ontspant. De huid voelt na deze natuurlijke peeling in de fish spa zacht en vitaal aan. De behandeling wordt zowel op cosmetische basis als voor mensen met een huidaandoening aangeboden. Mensen met psoriasis, eczeem, eelt, zeer droge huid en acné merken dat na het behandelen de huid rustiger wordt. Mensen met de huidaandoeningen psoriasis en eczeem merken tevens dat de huid minder jeukt dan voorheen. Het geneest deze huidaandoeningen niet, maar verlicht ze wel. Het grote voordeel van deze behandelmethode (Ichthyotherapie) is dat deze 100% natuurlijk is, zeer doeltreffend is en dit zonder vervelende bijwerkingen.

Informatie:

Nagelstudio Euz vind u aan de Bagijnhof 28a, 1671 CD in Medemblik. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-28739339 of emailen naar info@nagelstudio-euz.nl

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tR6f5rONnXM]

Reageren via facebook