Praktijkvoorbeelden slimmer werken

Praktijkvoorbeelden slimmer werken

Praktijkvoorbeelden slimmer werken

Medemblik – Hoe kunnen ondernemers hun kosten verlagen en nieuwe omzet realiseren in een veranderende markt? Deze vraag wordt beantwoord in een interactieve lunchbijeenkomst/workshop ‘Innoveren door slimmer te werken’ voor MKB-ondernemers. 

In het zogeheten stalenboek met als titel ’49 staaltjes slimmer werken´worden praktijkvoorbeelden gegeven die de concurrentiepositie versterken. Niet alle stalen zijn geschikt, wel is een aantal de moeite waard om te overwegen of zelfs direct in te voeren. Ondernemers worden uitgedaagd de vijftigste tip aan te leveren. Wat heeft in uw situatie gewerkt en komt u niet tegen in het staalkaartenboek? De lunchbijeenkomst is op donderdag 19 september.

Duurzame ondernemer

Wethouder Kasper Gutter reikt dan voor de tweede keer de Award Duurzaam Ondernemen uit aan een Medembliks bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Dit jaar is de aandacht vooral gericht op mobiliteit (energiebesparing en vermindering CO2). De lunchbijeenkomst vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan in Wognum. Ondernemers worden gevraagd zich zo snel mogelijk aan te melden door een e-mail te sturen naar: miranda.laan@medemblik.nl. De workshop wordt gegeven door Bon Uijting, innovatieadviseur Syntens. Hij is ook jurylid voor de Award Duurzaam Ondernemen. De andere juryleden zijn Bregje van den Brand (lid managementteam SME Advies) en Cor Meedendorp (directeur Floattech/ESTechnologies en winnaar van de Award 2012).

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.