Medemblik Actueel.

Theater

Nieuw seizoen Bon Theater start met Carolien Bongers Happy End

Nieuw seizoen Bon Theater start met Carolien Bongers - Happy End

Nieuw seizoen Bon Theater start met Carolien Bongers Happy End

Medemblik – Het seizoen 2013-2014 staat op punt van beginnen. En het Bon Theater pakt direct stevig uit met een optreden van Carolien Bongers. In de derde avondvullende voorstelling van Carolien Borgers werkt ze toe naar een Happy End.

Zonder massagetafel maar met een dijk van een stem, een berg aan energie en een stortvloed aan verhalen en liedjes gaat ze het onvermijdelijke einde te lijf; het einde van de dag, van de liefde, van een ruzie, het einde van de rij en van het moment. Samen met multi-instrumentalist Chris Grem pakt ze in dit nieuwe programma muzikaal uit. Je zou willen dat er geen eind aan komt; Happy End wordt het einde!

Carolien Borgers (1983) studeerde in 2005 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze liep stage in de rockopera Ren Lenny Ren van Acda en de Munnik en werkte na haar afstuderen aan haar eerste avondvullende voorstelling Snars. Daarmee speelde ze 120 keer en sinds 2010 staat ze in de theaters met haar veelgeprezen voorstelling Makkelijk Praten.

De pers over Makkelijk Praten:

“Achter Borgers’ schattige voorkomen huist een prettig gestoorde, grofgebekte cabaretière (…) Een kraakheldere stem als instrument waarmee ze naar behoeven hoog, laag of schreeuwerig kan zingen (…) Met jaloersmakende energie en een flink acteervermogen stuitert ze over het podium.” (Parool)

“Carolien Borgers heeft een gave vorm voor haar talenten gevonden.” (NRC Handelsblad)

Bezoek de website http://www.carolienborgers.nl

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sKa90qrOHl0]

Reageren via facebook