Medemblik Actueel.

MEO BV ook komende jaren hoofdsponsor stichting Rondom.

MEO BV ook komende jaren hoofdsponsor stichting Rondom.

MEO BV ook komende jaren hoofdsponsor stichting Rondom.

Medemblik -MEO heeft het sponsorcontract verlengd met stichting Rondom. Al vanaf het eerste uur is MEO een belangrijke steun voor stichting Rondom. De sociale inzet van stichting Rondom met 250 vrijwilligers, een heel weekend lang gratis activiteiten voor een publiek van 3 tot 80 jaar,alsmede de lokale betrokkenheid, is voor MEO een reden om te blijven sponsoren.

Met een ferme handruk wordt de hernieuwde overeenkomst bekrachtigd

IMG_4809
Met MEO als stabiele partner in deze financieel moeilijkere tijd, heeft stichting Romdom een goede basis op weg naar het dertig jarig bestaan. Op de foto ziet u van links naar rechts Bas Duinmeijer (MEO) en Hans van Woerkom ( Voorzitter Rondom)

Reageren via facebook