Medemblik Actueel.

Regionieuws

IVN West-Friesland Speuren doe je zo

IVN West-Friesland Speuren doe je zo

IVN West-Friesland Speuren doe je zo
Speuren doe je zo

West-Friesland – IVN West-Friesland organiseert op zondag 1 september om 14.00 uur een speciale middag voor jonge speurneuzen vanaf 8 jaar en hun (groot)ouders. Jac.P.Struiner, de enige natuurdetective van Nederland komt naar het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel.

In een mum van tijd word je opgeleid tot super speurder 1e klas! De moordzaken worden gepleegd door dieren in het bos en samen gaan we op zoek naar de daders. Dat kan een havik zijn geweest die een duif heeft geplukt, een vos die een kip heeft verschalkt of een uil die een uilenbal heeft uitgebraakt. Soms vind je een schedel van een konijn. Na afloop van de tocht door het Streekbos krijg je een officieel speurbewijs uitgereikt door Jac.P.Struiner.

Speurwerk

Speurwerk oplossen is deze middag gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden is niet nodig maar kom wel op tijd om mee te kunnen doen!
Bij het IVN in het Streekbos Paviljoen wordt in september een klein speuroverzicht met bewijsmateriaal tentoongesteld. Gelukkig is niet alles moord en doodslag en zijn er ook mooie dingen in de natuur om van te genieten.

Overige informatie:

  • Waar: Streekbos Paviljoen Veilingweg 21a, 1611 BN Bovenkarspel
  • Wanneer: Zondag 1 september 2013
  • Hoe laat: 14:00 uur
  • Kosten: Gratis, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
  • Aanmelden: Niet nodig

Reageren via facebook