14.9 C
Medemblik
4 juli 2020 05:46
Medemblik Actueel.

Golftoernooi Balzoektgat

Golftoernooi Balzoektgat

Golftoernooi Balzoektgat

Zwaag – Op 30 augustus speel je op golfbaan het Regthuys in Winkel golf zoals je dat nog nooit gedaan hebt. De Lionsclub Hoorn Westfriesland en de Junior Kamer West Friesland organiseren ‘Bal zoekt Gat – the ultimate golf experience’. En de opbrengst gaat voor een groot deel naar Stichting FoodVillage.

Stichting Food Village is inmiddels al bijna twee jaar actief in Kenia en er is flink aan de weg getimmerd. Bij de Githothua Primary School in Ruiri zijn een kas en een tuin aangelegd. Met een educatief programma leren de kinderen hoe zij groenten kunnen verbouwen, bereiden en verkopen. Inmiddels krijgen de 400 kinderen op de school elke middag een lekkere lunch van zelfverbouwde groenten.

René Wissink, mede-oprichter FoodVillage:

“Voor slechts 50 euro kunnen we al twee kinderen op onze school een jaar mee laten lunchen. We zijn dan ook erg blij met onze deelname aan Bal zoekt Gat. Wij geloven dat je daadwerkelijk dingen kunt veranderen. En dat verhaal vertellen we graag verder, zodat zoveel mogelijk mensen daarbij kunnen helpen!”

Over Bal Zoekt Gat

Strijd in originele outfit om de cup voor Golf, Footgolf, Tennisgolf of Boerengolf. En wees gewaarschuwd, na ‘Bal Zoekt Gat’ zal golf nooit meer hetzelfde zijn! De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 17.30 uur met een prijsuitreiking en BBQ. Om 19:30 uur start er een geweldige feestavond met muziek, hapjes en drankjes. Tijdens de avond worden er mooie voorwerpen geveild: van een Business abonnement van FC Volendam tot een gesigneerd shirt van AZ. Ook zijn er mooie prijzen te winnen. Wat dacht je van een eigen jacuzzi of een week met 8 personen in een bungalow aan de Costa Blanca?

Het dagprogramma is inmiddels volledig uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de avond beschikbaar. Voor 55,- euro per persoon ben je erbij! Kom verkleed! De dresscode is?’Unique & fun’.

Locatie:?Golfbaan het Regthuys?Limmerschouw 49B?1731 RM Winkel

Reageren via facebook