14.3 C
Medemblik
26 september 2020 15:08
Medemblik Actueel.

Gemeente Medemblik jeugdvoetbaltoernooi

Gemeente Medemblik jeugdvoetbaltoernooi

Gemeente Medemblik jeugdvoetbaltoernooi
jeugdvoetbaltoernooi

Medemblik – Voor het 7e jaar vindt in de Gemeente Medemblik het Gemeente Medemblik Jeugdvoetbaltoernooi plaats. In totaal 9 voetbalclubs uit de Gemeente Medemblik zullen met verschillende jeugdteams deelnemen aan dit Jeugdvoetbaltoernooi.

Dit toernooi wordt gehouden voor de F, MF, E, ME, D en MD pupillen. Voor zowel jongens als meisjes. Op zaterdag 7 september 2013 zal op verschillende sportcomplexen in de Gemeente Medemblik gevoetbald worden door de jeugd.

De Gemeente die dit Gemeente Medemblik Jeugdvoetbaltoernooi toejuicht zal worden uitgenodigd. De Burgemeester en de wethouder zullen op een willekeurig sportcomplex de aftrap verrichten.

Iedere voetbalvereniging heeft 1 of 2 afgevaardigden ingezet om dit toernooi mede mogelijk te maken. De jeugd is altijd zeer enthousiast en wij zullen dit blijven stimuleren want ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’

accomodatiegegevens

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?