20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 17:33
Medemblik Actueel.

Dakramen Buttervin Andijk worden vervangen

Dakramen Buttervin Andijk worden vervangen

Dakramen Buttervin Andijk worden vervangen
Dakramen Buttervin

Andijk – De dakramen van de badkamers aan de Buttervin in Andijk worden vervangen.  De dakramen zijn oud en af. Het gaat om de dakramen in de woningen 48 tot en met 72.  Niet  alle woningen krijgen een nieuw dakraam. Sommige badkamerdakramen werden  al eerder vervangen.  Dat gebeurde naar aanleiding van klachten (bijvoorbeeld lekkage). Maar ook als een woning bij het wisselen van huurder tijdelijk leeg  stond en er geconstateerd werd dat het raam aan vervanging toe was.

Er is gekozen voor dakramen van Velux type GGU. Dit type is volledig kunststof afgewerkt en dus uitermate geschikt voor de vochtige badkamer. De vervanging van de dakramen wordt door onze eigen onderhoudsdienst uitgevoerd.

De vervanging van de dakramen is één van de vele onderhoudswerkzaamheden van de afgelopen lente en zomer. Er werd dit jaar met  name veel buitenschilderwerk gecontroleerd en waar opnieuw in de verf gezet. Dat gebeurde onder andere aan de Meander en Sorghvlietlaan (Andijk), de Frisostraat en de Schakelstraat  (Westwoud) en aan de Kaagweg en S. Koopmanstraat (Wervershoof).

Reageren via facebook