JeugdSportPas, nu digitaal inschrijven

JeugdSportPas, nu digitaal inschrijven!

JeugdSportPas, nu digitaal inschrijven

Medemblik – De zomervakantie is afgelopen, het nieuwe schooljaar gaat van start en de verenigingen zijn weer klaar voor het nieuwe schooljaar. Binnenkort komt de JeugdSportPas najaar 2013 er weer aan. Het aanbod in Drechterland, Enkhuizen, Koggenland en Opmeer is enorm uitgebreid met veel verschillende sporten. Mede door Rabobank Midden-Hoorn Westfriesland is de uitbreiding van de JeugdSportPas in Koggenland en Opmeer voor groep 3 en 4 mogelijk gemaakt.

Keuze uit diverse sporten

Voor deze periode van de JeugdSportPas is het Sportservice weer gelukt om een uitgebreid sportaanbod te creëren. De gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Koggenland en Opmeer hebben samen een programma met eenentachtig sportcursussen, met onder andere Tae Kwando, Yoga, Zumba, Klimdoek Turnen, Freerunning en Kolven, maar er zijn nog vele andere sportactiviteiten.

Aanmelden digitaal!

De leerlingen uit de verschillende gemeenten krijgen eind augustus het JeugdSportPas rooster ter met de sporten waaruit zij kunnen kiezen. Kinderen, afkomstig uit één van de deelnemende gemeenten, die op het speciaal onderwijs zitten, krijgen de informatie ook via school uitgereikt. Inschrijven kan vanaf 3 t/m 22 september digitaal via www.sportservicewestfriesland.nl.Hier kun je op de JSP-button klikken, jezelf aanmelden en vervolgens inschrijven voor de sport(en) waaraan je wilt meedoen. Alle kennismakingslessen starten na de herfstvakantie.

Koggenland en Opmeer

Dit jaar is het ook voor groep 3 en 4 voor het eerst mogelijk om deel te nemen aan de JeugdSportpas. JeugdSportPas groep 3 en 4 wordt mogelijk gemaakt door de sponsoring van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. De leerlingen uit groep 3 en 4 in Koggenland en Opmeer krijgen een apart rooster, met het aanbod waaruit zij kunnen kiezen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Jessie van Balgooy, tel. 0229-28 77 00 of mail naar jsp@sportservicewestfriesland.nl. Meer informatie over hoe je je kunt inschrijven vind je op de voorkant van het rooster of op de website, www.sportservicewestfriesland.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.