Medemblik Actueel.

Bedrijven Bijeenkomsten

Gratis informatiebijeenkomst ondernemers

Op woensdag 4 september aanstaande organiseert Startwijzer een gratis informatiebijeenkomst over ondernemerschap.

Gratis bijeenkomst ondernemersHoorn – Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op wat er komt kijken bij ondernemerschap, hoe je een ondernemingsplan maakt, waar dit plan voor dient en welke mogelijkheden er zijn voor het verkrijgen van een krediet.

Mensen ontmoeten

Het is een goede gelegenheid om mensen te ontmoeten die dezelfde stap willen maken. Er leven veel initiatieven bij mensen die overwegen zelfstandig hun brood te verdienen en er blijkt voldoende creativiteit in Noord-Holland. Ook voor mensen met WAO, WIA, WAJONG en Ziektewet-uitkering of voor langdurig werkzoekenden kan ondernemerschap een kans bieden. Je bent flexibel in het indelen van je eigen tijd, je doet iets wat je leuk vindt én waar je goed in bent.

Avontuur

Ondernemen is een dynamisch avontuur, vooral een kwestie van durven, discipline en doen. Ook ondanks de veranderde economische situatie is het starten van een onderneming nog steeds kansrijk. Een tip is wel om je goed voor te bereiden op het ondernemerschap. Startwijzer kan je daarbij helpen. Zij begeleidt al twaalf jaar startende en bestaande ondernemers bij de (door)start van de onderneming. Dit betekent concreet het inschatten van de kansen van de ondernemer, helpen bij het formuleren van het ondernemingsplan, adviseren van financieringsmogelijkheden en daar waar nodig ook coaching.

Hoe helpt Startwijzer?

– begeleiding en coaching van bestaande en startende ondernemers
– begeleiding bij de aanvraag van een microkrediet
– workshops voor ondernemers

Het adviseren van (startende) ondernemers is een dynamische balans van zakelijke aanpak, persoonlijke aandacht en zorg. Startwijzer werkt met ervaren adviseurs die ondernemers bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks begeleidt Startwijzer meer dan driehonderd ondernemers. Startwijzer is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk en heeft een klanttevredenheidscijfer van boven de 8.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst van Startwijzer over Ondernemerschap op 4 september aanstaande van 19:30 tot 21:30 uur. Het vindt plaats op de Nieuwe Steen 44 te Hoorn. Voor aanmeldingen en meer informatie kijk je opwww.startwijzer.info.

Reageren via facebook