Fietsorgelconcert Benningbroek

Fietsorgelconcert Benningbroek zondagmiddag 15 september vindt een fietsorgelconcert plaats ten bate van het groot onderhoud van het orgel in Benningbroek.

Fietsorgelconcert Benningbroek

Benningbroek – Op zondagmiddag 15 september vindt er een fietsorgelconcert plaats ten bate van het groot onderhoud van het orgel in Benningbroek. Concertgever op deze  middag zal zijn: Cees van der Poel, adviseur van het orgel te Benningbroek.

Het concert zal om 14:00 uur beginnen in de kerk van Sijbekarspel waarna we aansluitend op de fiets naar de kerk van Benningbroek zullen gaan. Vervolgens stappen we  op de fiets waarna het concert afgesloten zal worden op het orgel van Wognum. Na afloop is er  gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van  koffie, thee, limonade en koek tegen een geringe vergoeding. Dit alles ten bate van het orgel in Benningbroek. De entree is gratis, wel is er een collecte bij de uitgang.

U komt toch ook ?

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.