Informatieavond Hoogesteeg 28 augustus

Informatieavond Hoogesteeg 28 augustus

Informatieavond Hoogesteeg 28 augustus

Medemblik – In verband met de geplande reconstructie van de Hoogesteeg in Medemblik is er een inloop-informatieavond op woensdag 28 augustus in Hotel Het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1 te Medemblik.

Reconstructie

Inmiddels heeft de gemeenteraad een besluit genomen over de ontwerpkaders. Deze kaders zijn na overleg met omwonenden en andere direct belanghebbenden uitgewerkt tot een concept definitief ontwerp. Op woensdag 28 augustus is er een inloop-informatieavond in Het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1 te Medemblik.

U bent tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom om de plannen in te kijken. Er zijn mensen van HB Adviesbureau en de gemeente Medemblik aanwezig waaraan u uw vragen kunt stellen of opmerkingen kunt maken.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.