16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 12:01
Medemblik Actueel.

Dorcas opent winkel Andijk na zomerstop

Dorcas opent winkel Andijk na zomerstop

Dorcas opent winkel Andijk na zomerstop

Andijk – Dorcas opent na de zomerstop weer de deuren van haar winkel. Op zaterdag 31 augustus as. zal de winkel weer open zijn van 10:00 tot 15:00 uur. U bent dan van harte welkom in de Dorcas winkel aan de Bedrijfsweg 3 in Andijk.  De Dorcas winkel is open op de maandagen van 13:30 tot 16:00 uur, op de dinsdagen, woensdagen en vrijdagen van 9:00 tot 12:00 uur en op de donderdag van 18:30 tot 20:00 uur en natuurlijk elke eerste zaterdag van de maand is de Dorcas winkel open van 10:00 tot 14:00 uur.

Goede doelen

Naast de reguliere winkel is er een mini-markt met, bij mooi weer, een terras met gratis koffie en iets lekkers voor de kinderen. De opbrengst van deze dag gaat naar de sponsorbeklimming van de Kilimanjaro. Met deze beklimming wil Dorcas 150.000 euro ophalen voor projecten in Tanzania.

Dorcas winkel

In de Dorcas Winkel vinden belangstellenden een vrolijk geschilderde meubelhoek met vooral kastjes tafeltjes en eethoeken, de goed gesorteerde boekenhoek, spulletjes uit grootmoeders tijd, een snuffelhoek met ‘mannendingen’, veel stofjes en kantjes om van alles van te maken, mooie (merk)kleding in alle maten, speelgoed en nog veel meer leuke tweedehands goederen.

Reageren via facebook