Medemblik Actueel.

Jongerencentrum Missing oud hollandse spellendag

Jongerencentrum Missing oud hollandse spellendag

Medemblik – Jongerencentrum Missing organiseert op 21 september 2013 een oud hollandse spellendag voor de jeugd tot 12 jaar. Dit is een soort zeskamp waarbij je kan zaklopen ,klomp lopen, spons schieten, bal op je hoofd houden en nog veel meer. Deze dag wordt muzikaal verzorgd door de apparatuur van de DJ Gigant uit Medemblik.

Het evenement wordt gehouden op het terrein van “De Muiter” aan de Admiraliteitsweg in Medemblik en start om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur.  De kinderen kunnen oa. gebruik maken van een 6 meter hoge klimwand een junglerun van 17m lang deze zijn voor de kinderen vanaf 12 jaar, maar de kinderen tot 12 jaar  kunnen 14 oud hollandse spelletjes gaan doen zoals zaklopen, klomp lopen, spons schieten, bal op je hoofd houden en nog veel meer.

Het jongerencentrum zelf is ook deze dag geopend en biedt de jongeren diverse activiteiten aan zoals: Poolen, tafeltennis, darten, voetbaltafels, airhockey en nog veel meer. Ook voor de inwendige mens kunt u dan hier terecht.

Het bestuur van Jongerencentrum Missing hoopt dat u met grote getalen komt zodat het een groot succes gaat worden.  Voor eventuele informatie of als u wilt sponseren kunt u bellen naar  0227-823621 of mailen naar j.c.missing@ziggo.nl

Reageren via facebook